Stresshåndtering og personlig stresscoaching

Når stress synliggøres gennem dialog, gøres det til et fælles anliggende og ansvar. Det bliver således muligt at reducere stress hos den enkelte medarbejder. Dermed vil arbejdsmiljøet og organisationens effektivitet kunne forbedres uden menneskelige omkostninger.

Hos Kommunikationskonsulenterne tilbyder vi personlig stresscoaching og seminarer i stresshåndtering. Eksempler på indhold i vores stressseminiarer:


Stress-reduktion og bearbejdning

Hvilke psykiske og fysiske markører bruger vi til at skelne klart mellem positivt og negativt stress? Hvorfor udvikler vi negativt stress i en snigende og ofte skjult proces? Hvordan undgår vi at miste opmærksomheden, når positivt stress bliver negativt? Hvorfor sænker negativt stress produktiviteten? Hvilke strategier kan effektivt styre stress?


Undgå stress: Dyrk oaser i den daglige travlhed

Hvordan identificeres og kortlægges stress konkret på vores arbejdsplads? Hvad kan der gøres - her og nu og på langt sigt? Hvad er oaser? Hvad er rekreation? Og hvad er bare dovenskab?


Arbejdsafhængighed og stress

Forskellige personlighedstyper og stress. Hvorfor arbejder din nabo eller din kollegas mand som sindssyge? Føler de sig betydningsfulde eller bange og betydningsløse? Hvad er lighederne mellem en arbejdsnarkoman og en alkoholikers følelser og adfærd? Hvornår og hvordan kan vi gribe ind? Og hvornår kan vi kun vente på, at de bryder sammen?

Ydelser
Om Kommunikationskonsulenterne
Kontakt
Kommunikation
Konflikthåndtering
Assertion
Formidling
Den svære samtale
Coaching
Stresshåndtering
Leder- &
medarbejderudvikling
Proceskonsultation
Kommunikationskonsulenterne - Korupskovvej 9B - 8550 Ryomgård - cclarsen@mail.tele.dk - 4031 1010